Augmentin for kviser - vil kviser komme tilbake? [Ekspertråd]

Jeg har alltid hatt delikate hudproblemer, noen ganger mindre og noen ganger større, men jeg kunne leve med det. Den siste måneden var imidlertid en tragedie, jeg klarte ikke å takle det, spesielt ikke skjegget. Først kviser, så forferdelig misfarging, som helbredet veldig hardt. Jeg vet ikke om det er feilen til Effeclar Duo, som jeg begynte å bruke for kanskje 1,5 måneder siden? Alt endret seg da jeg hadde otitt for 10 dager siden og begynte å bruke Augmentin. Mirakel! Alt forsvant, jeg er sjokkert over at hudfargen ble praktisk talt perfekt på så kort tid. Betyr dette at huden min reagerte så bra på antibiotika? Jeg er redd for at nå kommer alt tilbake når jeg slutter å ta stoffet. Har du noen gode råd? Jeg vil legge til at jeg aldri har brukt antibiotika mot hudlesjoner, bare denne Augmentin kanskje 3 ganger i livet. Med vennlig hilsen.

Et av elementene i vanlig akneterapi er i noen tilfeller orale antibiotika, inkludert doksycyklin, tetracyklin, minocyklin. De brukes alltid i forbindelse med aktuell behandling med antiseborrheiske preparater. Du spesifiserer imidlertid ikke om du brukte et slikt preparat.

Forbedringen du har lagt merke til vil mest sannsynlig være midlertidig. Du bør besøke en hudlege for å avgjøre videre behandling.

Husk at ekspertens svar er informativt og vil ikke erstatte et besøk hos legen.

Elżbieta Szymańska, MD, PhD

Dermatolog-venereolog. Han tar for seg klassisk og estetisk dermatologi. Han jobber som nestleder ved Clinic of Dermatology ved Central Clinical Hospital of the Ministry of the Interior og som direktør for for medisinske forhold, Center for Prevention and Therapy i Warszawa. Siden 2011 har han vært vitenskapelig leder for Postgraduate Studies ved Medical University of Warsaw "Aesthetic Medicine".

Tags:  Familie Skjønnhet Nyheter 

Interessante Artikler

add