Kjønnsvorter og fødsel

Helse

Jeg er 33 uker gravid, jeg har fått to kondylomer frosset. Hvis de ikke blir fjernet før levering, vil jeg ta keisersnitt? Jeg leste også at et barn kan bli smittet ved naturlig fødsel. Er det sant ?

Dette stemmer, men infeksjonsfaren er minimal, og tilstedeværelsen av små kondylomer er generelt ikke en indikasjon for keisersnitt.

Husk at ekspertens svar er informativt og vil ikke erstatte et besøk hos legen.

Barbara Grzechocińska

Assistent professor ved Institutt og klinikk for fødselshjelp og gynekologi ved det medisinske universitetet i Warszawa. Jeg godtar privat i Warszawa på ul. Krasińskiego 16 m 50 (registrering er tilgjengelig hver dag fra kl. 08.00 til 20.00).

Tags:  Cut-And-Barn velvære Skjønnhet 

Interessante Artikler

add